Lagon-Finagro

Rólunk

A Lagon-Finagro Kft. családi vállalkozásként indult, 1994-ben alapította Sárdy László és Kiss-Borlase Egon. A tulajdonosok köre az idők folyamán változott, jelenleg Sárdi Beáta többségi tulajdonosként vezeti a céget. Tulajdonos társak: Bornemisza Balázs, Bornemisza Lőrinc és Szilágyi Marianna.
Fő tevékenységünk a növényvédőszer nagykereskedelem, egyaránt forgalmazunk házikerti és üzemi felhasználású növényvédőszereket nagykereskedő partnereink részére. Az ismert növényvédőszer gyártók termékeinek továbbforgalmazása mellett, saját termékekkel is megjelenünk a magyarországi piacon. Nagykereskedelmi tevékenységre szakosodtunk, magánszemélyeket nem áll módunkban kiszolgálni.

További tevékenységeink:

További tevékenységeink közé tartozik a növényvédőszerek és vegyi anyagok kiszerelése. Cégünk kiváló minőségű, megbízható csomagolási szolgáltatást kínál. Tapasztalt csapatunk gondoskodik róla, hogy termékei biztonságban és vonzó csomagolásban jussanak el ügyfeleinkhez. Folyadék kiszerelésre specializálódtunk az 50 ml-es mérettől 20 literes méretig. A munkát Csepeli telephelyünkön végezzük, amely jól megközelíthető az M0 körgyűrűn keresztül.
Ingatlan bérbeadás. A cég tulajdonát képező ipari létesítményeket, telephelyeket adunk bérbe. Mint tapasztalt telephely üzemeltetők jól megközelíthető, biztonságos és kedvező árú telephelyeket kínálunk.
Lépjen velünk kapcsolatba!

Termékeink:

GYOM STOP PLUSZ pázsit gyomirtó 100ml és 1 literes kiszerelésben

Gyom Stop Plusz - Hatékony gyomirtás és tökéletes pázsit

A termékről röviden:

Hatékonyság: A Gyom Stop Plusz speciálisan kifejlesztett formulája gyorsan és hatékonyan számol le különböző gyomfajtákkal. A négy hatóanyagával (2,4-D, MCPA, MCPP-P, Dikamba) széles hatásspekrumu gyomirtó, amely elpusztítja az évelő és magról kelő kétszikű gyomnövényeket. A permet gyommentes pázsitot eredményez, a tavaszi permetezést követően csak erős újrafertőzés esetén szükséges egy szezonon belül újra permetezni. Az alapos összetétel célzottan károsítja a gyomnövényeket. A hatásvizsgálat kiváló eredményeiről részletesen itt tájékozódhat. gyom-stop-pdf
Toxicitás: A szer melegvérűek számára nem mérgező. Ennek ellenére ajánlott a házillatokat, gyermekeket legalább egy napig nem kiengedni a gyepre, hogy a szer teljesen felszáradhasson. Ne etessük a háziállatokat (tengerimalac, nyúl) a kezelt fűvel! A növényvédőszert gyermekek elől elzárva tartsuk. Permetezésnél tartsuk be a használati előírást.
A kezelést követően szép, gyommentes, egészséges gyepet kapunk.  A gyommentes gyepen kevesebb bogár telepedik meg, ezért a bogarak csípése és az általuk terjesztett betegségek és fertőzések is kevésbé veszélyeztetik az embert. 
Könnyű használat: A Gyom Stop Plusz könnyen alkalmazható, nem igényel speciális szaktudást. Az egyszerű használat lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy gyorsan és hatékonyan alkalmazzák a terméket a kívánt területen. 
A gyomirtásra a legmegfelelőbb időszak: Tavasz, nyár eleje, és a kora ősz. Erősen aszályos időszakban nem javasolt a használata. A permetezést követően 6-8 óráig ne essen az eső, mert a hatóanyagok a gyomnövények levelein keresztül szívódnak fel, és az eső lemoshatja a levelekről a szert. Hasonló okból, a fűnyírást követően érdemes 5-7 napot várni, hogy a gyomnövények levelei intenzív növekedésnek induljanak és így a hatóanyag gyorsabban és alaposabban felszívódjon. 
Használata: 100 ml szert 10 liter vízzel kell alaposan összekeverni. Azt háti permetezővel egyenletesen kell kipermetezni a gyomokra irányítva. 100 ml szer 100 m2-re elegendő és teljes gyepfelületre vagy foltkezelésre is alkalmazható. Permetezés közben ügyelni kell arra, hogy a gyep közelében lévő kétszikű növényekre (pl. virágok) ne kerüljön permetszer, mert károsodhatnak. Szélcsendes időben permetezzünk!
A kezelés hatása: A kijuttatást követően egy hetet várni kell következő fűnyírással. Így a szer a leveleken keresztül tökéletesen kifejtheti hatását. A gyomirtó hatás 3-4 napon belül már látható a gyomok elsárgulnak majd elszáradnak, melyeket javasolt kigereblyézni. Az így keletkezett kopasz részeket füvesítsük újra.
A termékről és felhasználási útmutatóról bővebben: gyom-stop-pdf

PERMETFIX - Hatékony permetezés, kevesebb környezeti terhelés (1×5 ml, 3×5 ml és 100ml kiszerelésben).

A PermetFix egy forradalmian új permetezőszer fokozó, mely kiemelkedően javítja a permetezési hatékonyságot:
Hatékony permetezés és környezetbarát összetétel

A PermetFix egy speciális formulációjú permetezési segédanyag, szakszerűen kifejlesztve, hogy növelje a permetezés hatékonyságát a növények károsítása nélkül. Minél jobb egy permetezőszer felszívódási képessége, annál kevesebb permetezőszerrel elérhetjük a kívánt hatást. A PermetFixnek köszönhetően magasabb hatásfokot érhetünk el kevesebb permetezőszerrel, közvetetten csökkentve a kemikáliák a természetbe jutását. A régi, olaj alapú permet fokozókkal ellentétben, a PermetFix nemcsak könnyedén megtapad a viaszos levelű növényeken, hanem egyidejűleg aktiválja a permetszert, segíti annak szétterülését és felszívódását, csökkenti a habzását. 
A PermetFix 100%-ban BIO összetételű. Ebből kifolyólag, biztonságos a növényekre és a környezetre. A szer önmagában nem toxikus, vízi szervezetekre és méhekre sem veszélyes. Valamennyi mezőgazdasági kultúrában használható, amelyben a vele együtt kijuttatott növényvédő szer is. 
Könnyű és Univerzális használat: A PermetFix egy oldható koncentrátum, amely egyszerűen alkalmazható, és nem igényel különleges szaktudást. Kényelmesen felhasználható, kis- és középméretű kiszerelésben is kapható (1×5 ml, 3×5 ml és 100ml.). Öntse bele a használati utasításban meghatározott vízmennyiséget a permetezőbe. Öntsük bele a PermetFix segédanyagot, öblítsük ki az ampullát vízzel, hogy ne maradjon az ampullában anyag. Öntsük a kipermetezni kívánt permetezőszert (gyomirtó, rovarölő, gyomirtó) a permetezőbe, és alaposan keverjük meg! Permetezés közben tartsa be a PermetFix-szel együtt alkalmazott növényvédő szerre vonatkozó előírásokat! A PermetFix minden permetezőszerrel együtt használható. Gyomirtó, gombaölő és rovarölő szerekhez, azoknak minden formulációjához alkalmazható.
Ön is szeretne kevesebb permetezőszerrel jobb eredményeket elérni? 

PermetFix - A biztos megoldás a növények hatásos permetezésre! 

A GyomStop Plusz és a PermetFix kapható növényvédőszer boltokban, gazdaboltokban és barkácsáruházakban.

Forgalmazóink:

Feltöltés alatt...

Cégképviselet

Sárdi Beáta ügyvezető igazgató

Telephelyeink

Telephely: 1214 Budapest, II. Rákóczi Ferenc út 195-197.
Telefon: +36 1 2607673
E-mail: lagon.telephely@gmail.com